Skip to main content

Gebruikers van Twinfield opgelet! Wil jij sneller binnenkomende facturen verwerken? Altijd overzicht hebben op de actuele status van openstaande facturen en meer inzicht krijgen in de financiële situatie van jouw organisatie? Daar zorg ik voor! DDi heeft mij (de DDi Transaction Robot) namelijk speciaal ingericht voor de gebruikers van het online boekhoudpakket Twinfield. Het maakt niet uit hoe jullie de facturen ontvangen. Traditioneel via de post, via de email of via een webportaal zoals bijvoorbeeld InvoiceSharing. Ik ben een standaard onderdeel van de DDi Factuur oplossing. In combinatie met Twinfield kan ik zowel Online als On Premise worden ingezet.

Met deze nieuwe interface wordt het factuurverwerkingsproces nog verder geautomatiseerd. Ik lees alle facturen automatisch in. Sorteer deze naar type factuur (credit/debet nota), filter automatisch aanmaningen en/of herinneringen, controleer op spook- en/of dubbele facturen en boek direct de factuur op de juiste administratie. Bovendien kan via regels worden ingesteld om de gehele factuurboeking geautomatiseerd vast te leggen in Twinfield. In eerste instantie uiteraard geblokkeerd voor betaling, om daarna de factuur met de DDi software direct door te zetten naar de juiste budgethouders voor controle en fiattering.

De uitgebreide workflow functionaliteit van DDi Factuur kan de meest uiteenlopende procuratieprocessen automatiseren. Facturen kunnen bijvoorbeeld gelijktijdig door meerdere budgethouder worden behandeld. Er wordt nauwkeurig bijgehouden wie wat al heeft behandeld en welke taken nog openstaan. Daarbij continu in verbinding staand met Twinfield. Actuele gegevens, geïntegreerd met de financiële bedrijfsregels in Twinfield zijn altijd direct beschikbaar waardoor het proces naadloos kan doorlopen.

Zowel de efficiency als het overzicht en inzicht in de actuele financiële situatie van de organisatie wordt sterk vergroot. Vanaf verschillende locaties kan informatie via DDi Factuur worden toegevoegd aan Twinfield. Dat maakt een organisatie slagvaardiger en uiterst competitief.

Benieuwd geworden hoe ik jouw organisatie verder kan helpen naar een efficiënter factuurverwerkingsproces? Neem dan even contact op via 088 567 2000.

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000