Skip to main content

Kom meer te weten over de mensen die werken aan

DDi Automation Platform

Met maar één ambitie: De beste blijven in
automatische factuurverwerking

Laten we kennismaken

We doen het niet alleen

Graag blijven we de beste in factuurverwerking. Continu laten we ons uitdagen door onze klanten. Nauw volgen we alle ontwikkelingen en samen met onze partners en adviseurs werken we aan onze ambities.

Samen succes boeken

Natuurlijk ben je ambitieus; je wil om te winnen is groot. Samen werken we aan ons succes in elektronische factuurverwerking. Laat je inspireren en uitdagen en verbaas ons met je talenten. Bel!

— Meer over werken voor DDi

‘Persoonlijke’ blog

De ‘persoonlijke’ blog van onze Transaction Robot is een geweldige uitlaatklep. Zo vertellen we je alles over factuurverwerking en de nieuwste ontwikkelingen. Volg onze robot en blijf op de hoogte!

— Naar de blog

Samenwerken staat bij ons voorop. Persoonlijk, inhoudelijk contact is in onze ogen minstens zo belangrijk als de oplossingen die wij leveren. Daarom kiezen wij voor een directe aanspreekvorm. Dus zeggen we: graag staan we ook jou en je organisatie terzijde in de digitale transformatie van jullie factuurprocessen.

Wij zijn een bedrijf met een creatief en ondernemend karakter,
steunend op deze drie kernwaarden

We vertrouwen erop dat we samen met jou altijd kiezen voor de beste oplossing.

Wij zetten de kwaliteit van ons werk en onze relaties, in hun volledige omvang, altijd centraal.

We werken voortdurend aan de duurzaamheid van jouw oplossing en onze relatie.

Ook dat hoort erbij; ‘de voorwaarden’

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederlandse ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840, alsmede de DDi licentievoorwaarden.

T 088 567 2000