Skip to main content

Alweer ruim 20 jaar geleden begon ik het DDi avontuur samen met mijn compagnon. Net zo lang zijn we al bezig met het ontwikkelen en implementeren van factuurverwerking software bij tal van organisaties om het verwerkingsproces van inkoopfacturen te vergemakkelijken en versnellen. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat meer en meer kleinere organisatie met minder inkoopfacturen behoefte hebben aan digitalisering van het factuurverwerkingsproces. Om aan deze vraag te voldoen hebben we onze oplossing voor elektronische factuurverwerking naar de Cloud gebracht.

Lagere investering en snellere implementatie

Tot nu toe was het voor veel professionele organisaties niet rendabel om te kiezen voor digitale factuurverwerking i.v.m. de investering. Met onze factuurverwerking software in de Cloud bieden we een kant-en-klare oplossing voor de automatische herkenning (capturing) van inkoopfacturen, waarvan de kosten lager zijn en de ingebruikname (implementatie) een stuk sneller gaat.
Met deze oplossing worden allereerst alle facturen die op papier binnenkomen gescand. Deze worden samen met de reeds digitale facturen via bijzonder slimme OCR-software omgezet naar het standaard UBL-formaat voor een universele verwerking. Op de achtergrond wordt iedere factuur geregistreerd en voorzien van een codering. Gekoppeld met het gebruikte boekhoud- en/of ERP-pakket. Naar wens kan de software uitgebreid worden met een workflow module. Deze zorgt d.m.v. routing dat de factuur automatisch bij de juiste budgethouder(s) terecht komt voor fiattering. Na finale akkoord wordt de gehele boeking doorgezet naar het financiële pakket en tegelijkertijd de UBL- en de originele (digitale) factuur opgeslagen.

We hopen met deze ontwikkeling nog veel meer organisaties te kunnen helpen om hun inkomende facturen efficiënt te verwerken en zo tijd en kosten te besparen. Mocht je hier eens over van gedachte willen wisselen bel me dan op 088 567 2000 of laat een berichtje achter via het contactformulier.

Thom Menssink, Commercieel directeur DDi

Leave a Reply

T 088 567 2000