Skip to main content

DDi stelt een nieuwe versie van de factuurverwerkingsoftware (DDi Factuur versie 3) beschikbaar. In de nieuwe  moderne gebruikersinterface zijn Document Management en Factuurverwerkingsfunctionaliteiten verder geintegreerd. Net als in de nieuwe generatie Document Management software van DDi is ook in DDi Factuur de functionaliteit Full text zoeken toegevoegd en worden facturen voortaan weergegeven in een universeel bestandsformaat.

Factuurverwerking en Document Management samengevoegd

Het digitaal verwerken van facturen zorgt voor meer grip op de processen. Facturen kunnen in minder tijd met minimale inspanning worden verwerkt. In DDi Factuur versie 3 kunnen geautoriseerde gebruikers in één applicatie, de DDi Client, facturen snel raadplegen uit het digitale archief van het Document Management systeem en tegelijkertijd facturen fiatteren uit de werklijst. Dankzij deze integratie doorlopen facturen nog sneller het procuratieproces en worden handmatige handelingen tot een minimum beperkt. De status van iedere factuur kan op ieder gewenst moment digitaal gecheckt worden.

Full text zoeken en universeel bestandsformaat

DDi factuur zet iedere inkomende factuur, ongeacht het bestandsformaat om naar PDF (met behoud van het origineel). Dit zorgt ervoor dat alle facturen in dezelfde applicatie geraadpleegd kunnen worden. Op de achtergrond wordt de inhoud volledig doorzoekbaar gemaakt. De nieuwe full text zoeken functionaliteit in combinatie met de al bestaande metadata zorgt ervoor dat specifieke informatie op een factuur met één korte zoekopdracht toegankelijk gemaakt wordt. Bij het raadplegen van de factuur is direct duidelijk wat de actuele status is. Daarnaast is altijd inzichtelijk hoe het verdere traject eruitziet en welke medewerkers daarbij betrokken zijn.

Leave a Reply

T 088 567 2000